BUÉK és haladék a klip-vetélkedőre!


Az Aspektus valamennyi olvasója számára boldog új esztendőt kívánunk!

Tekintve, hogy karácsonyi jókívánságunkvban felhívtuk a figyelmet idei első világháborús történelmi ismeretterjesztő kisfilm vetélkedőnkre és tapasztaltunk további érdeklődést, ezért a klipek 2017. december 31-i határidejét egy hónappal meghosszabbítjuk! Január folyamán az érdeklődők rendelkezésére összeállítunk egy didaktikus tájékoztatót, hogy azok is bátran pályázhassanak, akik eddig semmit sem hallottak a felhívásunkról.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a Nemzetpolitika - szorítóban. Aspektus - határok nélkül 2002-2017 című kötetben, amely immár valamennyi megyei könyvtárban és Budapesten a központi könyvtárak legtöbbjében hozzáférhető, az Aspektus eddigi három nagy első világháborús nyitórendezvénye, továbbá egy olyan vitaest összefoglalója is olvasható, amelyben az első és a második világháborút hasonlították össze meghívott vendégeink.

A kötetről legközelebb a Katolikus Rádió 2018. január 12-i, 17 órakor kezdődő műsorában beszélget róla velem Pécsi Krisztina. (A műsornak lesz még további két ismétlése is.)

Hajrá!

Gecse Géza