Klip-vetélkedő - meghosszabbított határidő december 15-ig

 
A napot a MÁÉRT-en, vagyis a Magyar Állandó Értekezlet idei plenáris ülésén kezdtem, ahol az Egyesült Államokban élő Koszorús Ferenccel találkoztam. Nem várta meg az ülés végét, mert repülőjegye volt. A Várkert Bazárból egyenesen a repülőtérre ment. Nem biztos, hogy este 6-kor, a sajtótájékoztató megtartásakor már otthon lesz.
A miniszterelnök beszéde után épphogy elértem - azért nem Horváth Attila órájára a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán - ahogy azt eredetileg gondoltam, mert közben megválasztották alkotmánybírónak és ebben a minőségében ez volt az első munkanapja.

Helyettesítője ez alkalommal Szabó István, a Jogtörténeti Tanszék vezetője lett, aki most a dékáni tisztséget is betölti - Szoborháború című, 2013-ban tartott Aspektus-vitaestünk egyik meghívott vendége volt.

A PPKE Jogi Karán kívül van még néhány komoly oktatási intézmény a fővárosban - ahová fizikai okok miatt - nem tudtunk eljutni, és maradt még a szórólapból, illetve a felhívás plakát-változatából valamennyi.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a pályázatot december 1-vel lezárjuk, a december 1-i klip-beküldési határidőt viszont két héttel meghosszabbítjuk - egészen december 15-ig, ezt a magyar jogtörténeti kurzus hallgatóinak ma, a Zlinszky János előadóteremben be is jelentettem.

A helyszínekre tett látogatásokról továbbra is készítünk összefoglalókat az Aspektus honlapjára, vagyis ide és az egyszerűsített összefoglaló oldal könnyen hozzáférhető formában ott bárki rendelkezésére áll. A klip-készítő Kossuth Klubban tartott összejöveteleket csak külön kérésre szervezzük meg, egyébként bárkinek szívesen adunk felvilágosítást a megadott oldalak mellett az ujaspektus@gmail.com oldalon is!

Kép és szöveg: Gecse Géza