Klip-vetélkedőnkkel a Bonumban!


10 órát követően ültünk be a Bonum Televízió studiójába Jákfalvy Kata műsorvezetővel a studióba és előkészítettük az adáshoz a "terepet".
 
A kamerát be kell állítani ahhoz, hogy mindenki jól látható legyen - ilyenkor a riport alatt a műsorvezető előfordul, hogy kimegy, iszik egy kávét, utána pedig ismét visszaül a studióba.

Ez pedig az "élőben" lezajlott adás immár rögzített felvétele, amelynek sajátosságai - túl azon, hogy az Aspektus első világháborús történelmi ismeretterjesztő vetélkedőjének aktuális állomásairól be tudtam számolni a nézőknek - televízióban első alkalommal tudtam megmutatni, hogy milyen pólót kap mindenki, aki a Száz év tükrében a nagy háború 1916-2016 című történelmi ismeretterjesztő kisfilmvetélkedőnkre 2-4 perces klipet küld nekünk. Kattintással:

Nagyon fontos, hogy ez a helyezéstől független! Sőt, azok is kapnak ilyet, akik kezdeményezésünket hajlandók népszerűsíteni, hiszen november végéig, a beküldési határidőig immár csak két hetünk maradt és nagyon fontos, hogy tudjanak róla, akik szívesen csinálnának ilyen kisfilmet!

 

Kép és szöveg: Gecse Géza