Klip-vetélkedőnkkel a Műegyetemen és a Metropolitanon

Balogh Balázs tanár úr, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rajz Tanszékének a vezetője az Aspektus felhívását első világháborús történelmi ismeretterjesztő klipek készítésére továbbította az Építészkari Hallgatói Képviseletnek, amit ők közre is adtak.


Garbai László, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnikai Tanszékének egyetemi tanára, akivel sikerült személyesen is találkoznunk, ötödéves, távhőellátás-óráján részt vevő hallgatóinak 2016. december 8-án személyesen ismertette az Aspektus klip-vetélkedőjének lényegi vonásait.

Az idén Budapesti Metropolitan Egyetemmé alakult az egykori Budapesti Kommunikációs Főiskola. A Metropolitan Magyarország legnagyobb magánegyeteme, ahol Dér Csaba Dezső tanár úrat kerestük fel.

Tekintve, hogy az egyetemen ez az utolsó hét, eljuttatta a kommunikációs és művészeti szakos intézményvezetőknek a felhívást, akik az egyetemi intraneten keresztül továbbították a diákoknak az Aspektus felhívását.

Valamennyien úgy látják, hogy a hatékonyság növelése érdekében a tanév elején érdemes meghirdetni a klip-vetélkedőt és legközelebb szívesen állnak rendelkezésünkre – akár a kampány megtervezésében is!

Kép és szöveg: Gecse Géza