A kisfilm-vetélkedő határidejének meghosszabbításáról a Bonumban!

Szükségessé vált az Aspektus első világháborús történelmi ismeretterjesztő kisfilm vetélkedője esetében a november 11-i határidőt meghosszabbítani - jelentette ki Gecse Géza a Bonum Televízió Délelőtt című műsorában 2019. november 12-én!

Részben technikai okai vannak, hiszen a korábbi pályázók közül volt, aki a drive-ból letörölte egykori pályázati munkáját, részben pedig ők sem jutottak el mindenhová, ahová szerettek volna.

Továbbra is tudják díjazni azokat, akik megtalálják a hibát abban a felvételben, amelyet 2019. szeptember 10-én, az Aspektus nyilvános klip-indító rendezvényén talál meg bárki! Nem évszám-, hanem ténykérdésről van szó és még a periódust is megadták - mondta el Gecse Géza Keszey Juditnak!

A Bonumban is bemutatták a fél perces figyelemfelhívó klipet, amelyet a Facebook-on - az angol változat mellett már eddig is népszerűsítettek!

Sikerült felhívni a figyelmet az Aspektus november 15-i záró rendezvényére is, amelyet a Kossuth Klubban tartanak, ingyenes és minden érdeklődőre számítanak!

Az interjút az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni - kattintással:

 

Aspektus