Klip-készítési műhelyfoglalkozás a Kossuth Klubban

 6022_kos_kiv.jpg

 Az ELTE MUK 202-es szobájában, vagyis a Múzeum körút 6-8. szám alatti épületének második emeletén, a 202-es szobában szoktunk kedd délután találkozni mindazokkal, akiket a klip-készítés technikai fogásai érdekelnek és nem tanultak semmilyen szerkesztő programot, például MIcrosoft Movie Makert, ami szintén az egyszerűbbek közül való, de a YouTube szerkesztő programjánál már ez is professzionálisabb. Figyelem! Csak azokra számítunk ezen a műhelyfoglalkozáson, akik valóban életükben még nem csináltak ilyet, hiszen azoknak, akik igen, nincs szükségük rá!
(Egyébként egyénileg is meg lehet tanulni, csak úgy valamivel tovább tart! A műhelyfoglalkozás célja, hogy ezt a folyamatot lényegesen lerövidítsük!)

Az ELTE-n csak találkozunk, ám a normál wifi-kapcsolat érdekében átmegyünk a Kossuth Klubba és ott folyik valójában a gyakorlati munka! Ez többnyire a földszinti kávézó, de előfordulhat, hogy az első emeletre felmegyünk. Iskolai szünet esetén például - mint például november 1-én - eleve itt, vagyis a Kossuth Klubban kezdünk!


Legutóbbi műhelyfoglalkozásunkon spanyol, francia, román és török diákokkal!

Gecse Géza