Vetélkedő a vetélkedőben - 10 000 Ft! Száz év tükrében a nagy háború 1916-2016


A szervezőkkel megállapodtunk abban, hogy november 11-e és 18-a között az angolul tudók számára mini-vetélkedőt szervezünk, amelynek célja, hogy még inkább ráirányítsuk a figyelmet az Aspektus első világháborús történelmi ismeretterjesztő klip-vetélkedőjére.
Ehhez a "belépő" - a régebbi és mostani felhívás szövegében - a klip-vetélkedő határidején kívül, ami érvényesen 2016. december 1-e - megtalálni azt a hibát, elírást, ami az első, a régebbi plakátunkon szerepel.
Régebbi plakátunk:

Az érvényes, új felhívás:

Összetettebb feladat a régi és az új 25 perces összefoglalót összehasonlítani és megtalálni benne azt az eltérést, amely az angol és a magyar eredeti szöveg között van.
Régebbi 25 perces klipünk:

Újabb, 25 perces klipünk, amelyben a felhívás december 1-i, érvényes határideje szerepel:

Ezért egy Aspektus-pólót és 5 000 Ft-os díjat ajánlunk fel!
A megfejtést az Aspektus facebook-oldalán lévő Aspektus oldalon kívül az Aspektus oldalon található tanáraink képére kattintva tudod elküldeni nekünk, de kérünk egy biztonsági másolatot az ujaspektus@gmail.com-ra is elküldeni.
Ugyanígy kérjük november végéig a klipeket hozzánk eljuttatni - lehetőség szerint egy fájl-küldő szolgáltatás segítségével, mivel kicsi a valószínűsége, hogy e-mailben "elfér".

Amennyiben valaki a 25 perces kisfilm szövegében talál további olyan hibát, amelyet mi nem vettünk észre, további 5 000 forintot kap.
Garantáltan tehát 5 000 forintért folyik a verseny!

Segítség: amennyiben november 17-ig nem találja meg senki a 25 percesben a hibát, ezen a napon, vagyis november 17-én közreadjuk azt a 25 perces változatot, amelyben a hiba nem szerepel!
Lesz rá tehát egy napod, hogy megtaláld, ugyanis november 18-a a beküldési határidő.
Rajta! Jó munkát!

Üdvözlettel:

Gecse Géza
témafelelős